HVAD KOSTER EN INDRETNINGSKONSULENT?

“Hvad koster en indretningskonsulent?”, er et spørgsmål jeg ofte har fået. Netop derfor har jeg valgt at oplyse mine priser og lave overskuelige pakkeløsninger, som giver et godt overblik og kan hjælpe kunden med at spore sig ind på, hvilken form for indretningshjælp man brug for.

Hos mig er der mulighed for at få indretningshjælp til både store og små indretningsrelaterede problemer. Der er forskellige pakkeløsninger, så du/I har mulighed for at finde den løsning, som passer til netop jeres problemstilling. Der er mulighed for at tilkøbe helt ned til en times hjælp via online konsultation. På den måde har alle en mulighed for at tilkøbe sig indretningshjælp uden at skulle tømme pengepungen.

Jeg har kontor i Nordjylland, men tager gerne rundt i landet for at hjælpe. Ellers kan du også altid benytte dig af min online indretningskonsultation. 

Ved større projekter laver jeg altid en samlet god pris, ligeså snart jeg har set hvor omfangsrigt projektet er.

Du kan altid finde gratis indretningstips, boliginspiration og kreative idéer her.

Hvad koster en indretningskonsulent?
Hvad koster en indretningskonsulent?

PAKKELØSNINGER

PAKKE 1

Pakke 1 er til dig/jer som har brug for lidt sparring og fornyelse i boligen. Her møder jeg personligt op og sammen gennemgår vi det eller de rum, som trænger til indretningshjælp. 

Her kommer jeg med mine tanker og idéer på stedet og skriver efterfølgende en kort handleplan, som bliver fremsendt til dig, så du hurtigst muligt kan komme igang. Hvis du ønsker hjælp til at udføre de elementer, vi har snakket om, kan det selvfølgelig tilkøbes.

Pakken inkluderer 2 timers indretningshjælp og kort handleplan.

Pris 2.500kr.

PAKKE 2

Pakke 2 indeholder indretningshjælp til et stort eller 2 mindre rum, f.eks. en stue eller 2 mindre værelser f.eks. soveværelse og kontor.

Pakke 2 er til dig/jer som ønsker mere dybdegående indretningshjælp med mere konkrete forslag til f.eks. nye møbler og lamper. Her møder jeg personligt op og sammen gennemgår vi det eller de rum, som har brug for indretningshjælp. Jeg laver derefter et designforslag, som fremsendes.

Pakke 2 indeholder følgende:

  • Et personligt møde på en time.
  • Plantegninger over indretningsforslaget.
  • Idekatelog / indkøbslister over nye elementer til boligen.
  • Aflervering af selve designforslaget. 
 
 

Pris 5.500kr.

PAKKE 3

Pakke 3 er til dig som har 2 større rum som trænger til indretningshjælp f.eks. køkken/alrum og stue eller 3 mindre rum f.eks. soveværelse, børnevælrese og  entré. 

Her kommer jeg ud til et personligt møde på ca. 1,5 time og sammen gennemgår vi jeres ønsker og de rum som der skal bruges indretningshjælp til. 

Derefter laver jeg et designoplæg, som indeholder idekatelog/indkøbslister over  møbler mv., plantegninger og en kort handleplan. 

Pakke 3 indeholder følgende:

  • 1,5 times personlig møde
  • Plantegninger over indretningsforslaget
  • Idékatelog / indkøbliste over nye elementer til boligen.
  • Aflevering af designoplægget.
 

Pris 8.500kr.

PAKKE 4 - TILKØB

Pakke 4 er en tilkøbspakke til de andre 3 pakker, som indeholder hjælp til indkøb af møbler, gardiner, pynteting osv. Jeg bestiller alle tingene hjem og styler derefter dit hjem med de udvagte elementer. Her skal du bare slappe af og få dit hjem indrettet fra start til slut.

Der er ikke en fast pris på denne pakke, men koster 700kr i timen. 

Jeg laver altid et tilbud på pakken, når jeg ved hvor omfangsrig den er.

Alle priser er inkl. moms og gratis kørsel 30km fra Aalborg. Derefter 3,5kr per km. 

ONLINE KONSULTATION

KONSULTATION VIA MAIL

Jeg tilbyder rådgivning via mail, hvis du enten fortrækker det frem for et personligt møde eller fordi afstanden imellem os er for stor.

Konsultation via mail er et tilbud til dig/jer som har et enkelt rum, hvor der ønskes ændringer eller sparring til. Her spørger jeg ind til familiedynamik, indretningsbehov, stil mv. Du fremsender billeder af rummet, billeder af din stil, tegning med mål og et notat omkring ønsker og udfordringer.

Herefter udarbejder jeg  en møbleringsplan som illustrerer mit  forslag til indretningen. Jeg sender plantegning, idékatelog/indkøbsliste samt en mindre handleplan via mail.

Pris 2.100kr.

ONLINE KONSULTATION

Jeg tilbyder online rådgivning via Microsoft Teams, hvis du har brug for rådgivning  til forskellige problemstillinger.  Det kan f.eks. være hjælp til placering af møbler, farvevejledning eller noget helt tredje.

Efter vores online konsultation sender jeg et kort notat af vores samtale. 

Dette tilbud er perfekt til dig, som synes du har grundlæggende styr på indretningen, men har brug for lidt sparring. Du kan booke enkelt eller to timer, alt efter hvor store dine problemstillinger er.

60 min. online konsultation koster 650 kr. inkl. moms

 

(Jeg anvender ikke Skype, da det ikke er sikkert i forhold til persondatasikkerhed)

ERHVERV

Har du et personalerum, en gang eller et kontor som trænger til indretninghjælp? 

Så tilbyder jeg indretningshjælp til erhverv. Jeg har en fast time pris, men ved større projekter, giver jeg gerne et godt tilbud. Jeg laver altid et prisoverslag over projektet, når jeg ved hvor omfangsrigt det er.

Pris 800kr ekskl. moms.

KONTAKT MIG FOR EN UFORPLIGTIGENDE SAMTALE