OMTALE

Jeg har haft en del forskellige samarbejder i tidens løb og medvirket i forskellige artikler i boligblade og online på diverse boligsider. Jeg har f.eks. haft et længere samarbejde med Boligmagasinet, hvor de delte ud af mine kreative projekter  på deres online side. Omtalen omfatter både min indretning, som jeg har delt ud af på de sociale medier og mine kreative projekter, som bliver delt på min boligblog myhomemyplayground.dk. Hvis du har lyst til at vide lidt  om mig, så finder du lidt mere viden her.

Jeg har samlet et uddrag af de forskellige samarbejder og artikler herunder. 

BOLIGMAGASINET

Nadja Helena Daher samarbejder med boligmagasinet

Boligmagasinet og jeg havde et samarbejde, hvor de delte ud af mine DIY-projekter . De havde en underfane i deres menu, som var navngivet efter min blog Myhomemyplayground. Du kan se de forskellige DIY’s her.

HENDES VERDEN

IMG_20200409_142050-01_resized_20200409_030205449[1479]

 

Hendes Verdens bragte en artikel om bænke og derfor kom min DIY-bænk med både opbevaring, siddeplads og indbygget urtepotteskjuler med i deres blad.  Du kan finde hele DIY’en lige her, hvis du selv har mod på at kaste sig ud i projektet.

MARIES IDEER

Artikel om Nadja Helena Daher i Maries ideer

Maries ideer har lavet en fin artikel om mig, mit hjem og mine kreative projekter.  I artiklen havde de både fokus på mine garnprojekter, indretning og diverse andre DIY-projekter. Du kan læse hele artiklen her.

BOLIGMAGASINET MÅNEDENS INSTAGRAMMER

Nadja Helena Daher månedens instagrammer på Boligmagasinet

 

Jeg blev månedens instagrammer på Boligmagasinet. De lavede derfor en lille reportage om mig og mit hjem, hvor de også viser et udpluk af mine DIY-projekter. Hele reportagen kan læses lige her.

BOLIUS

IKEA hack på Bolius lavet af Nadja Helena Daher

 

Bolius kom med nogle forskellige idéer til IKEA HACK. Her brugte de mit IKEA HACK, som kan laves af de billige bordskånere fra IKEA. Du kan læse om hacket her.

 

HENDES VERDEN

My home my playground i Hendes Verden

 

Hendes Verden bragte en artikel om forskellige blomster projekter og faldt derfor for mine DIY filtblomster, som holder evigt. Du kan finde DIY’en her, hvis du selv har lyst til at lave dig en buket.